Massage by Edith Remmen

Meer dan een massage!

Tel: 043 3478044 | E-mail: info@edithremmen.nl

Nieuws

Ironman 2017 the story continues

Wat een ervaring!!

Raymond zijn eerste IronMan was geweldig. Zowel voor hem als voor iedereen om hem heen. We hebben meegeleefd, die dag kwamen er honderden berichten in een appgroep, en gingen wij helemaal uit ons dak toen hij over de finish ging. Zijn eerste Ironman in 12.44 uur. Een mooie prestatie voor een eerste IronMan. Hij baalde achteraf een beetje, alles was goed gegaan maar hij had stukken moeten lopen in de marathon. Dat wilde hij gaan verbeteren.
Medio kerst 2015 vroeg de toenmalige werkgever van Raymond, restaurant Le Virage, hoe hoe hij erover zou denken als hij zijn startbewijs cadeau zou doen… Iets te snel zei ik: “Dat vindt hij geweldig” . Mij niet realiserende dat Raymond het zeker geweldig zou vinden en ervoor zou gaan, met al die trainingen in het verschiet..

Kleine triathlons
Zelf heb ik gedacht dat iedereen geschikt is om een triathlon te doen, rekening houdende met de afstand en de mate van training. Ik was al lid van Triathlon Club Maastricht, maar deed voornamelijk de zwemtrainingen. Door het hardlopen en fietsen te trainen, heb ik in 2016 o.a. meegedaan aan de 1/8 triathlon in Weert. De ervaring was in 1 woord geweldig.

Relay Ironman 2016
Binnen de triathlon club werd het plan opgevat om een of meer relay (estafette) teams op te zetten. Samen met Taco- fietsen en Patrick-hardlopen vormden wij TCM: TEPteam.Finisher foto TCM Team IM 2016
Ik heb de 3,8 km zwemmen voor rekening genomen, en kwam in 1.12 uur uit het water. Een mooie prestatie waar ik trots op ben. Taco deed 6.33 uur over 180 km fietsen en Patrick 4.08 uur over de marathon.
Eindtijd 11.58 uur.
Daarmee werden wij 10e van de gemixte relay teams.

De tweede IronMan van Raymond
Nog meer gedreven om een mooie tijd neer te zetten, het liefst in de top 3 van zijn age group zodat hij de mogelijkheid krijgt om naar het wereldkampioenschap van IronMan in Hawai te kunnen gaan, is Raymond nog effectiever gaan trainen. Onder begeleiding van triathlon coach Eric van der Linden van Tritrack werd een trainingsplan uitgestippeld. Het sleutel woord hierbij was effectiever trainen. Meer gecombineerde trainingen!!IMG_1457
Op 31 juli 2016 vielen de puzzelstukjes precies goed, en kon hij de Ironman ook geheel uitrennen. Dit resulteerde in een tijd van 11.25 uur. Nog niet in de buurt van de top 10, maar toch een verbetering van meer dan een uur ten opzichte van vorig jaar.

De foto bovenaan de pagina is genomen door Ludo van der Put terwijl Raymond door de finisher zone liep, maar nog 1 ronde te gaan had.

 

logo massage maastricht