Massage by Edith Remmen

Meer dan een massage!

Tel: 043 3478044 | E-mail: info@edithremmen.nl

Nieuws

Corona virus & massages

Het corona virus heeft invloed op ons allemaal. Nadat in het voorjaar van 2020 de massagepraktijk enkele weken dicht moest vanwege het beleid van het corona (preventie) beleid van de overheid, mochten de contact beroepen vanaf 8 mei 2020 weer open gaan. Uiteraard niet zonder de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.
Zo gebruik ik (uiteraard) voor iedere massage afspraak een schone set handdoeken. Deze worden na afloop op minimaal 60graden gewassen. Eenmaal per dag wordt de massagepraktijk schoongemaakt (o.a. vloer gedweild).

Voor en na de massagebehandeling was ik mijn handen (gelukkig deed ik dit altijd al!) maar ik vraag jou nu ook je handen vooraf te wassen met water en zeep in de praktijk.
Tijdens de massage behandeling draag ik een mondkapje.

Ben je ziek? En meer specifiek:
Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies?? Ben je in quarantaine?
Blijf dan thuis, we verplaatsen je afspraak.
Bij twijfel, neem contact met me op!
Wil je graag een afspraak maken voor een massage: