Massage by Edith Remmen

Meer dan een massage!

Tel: 043 3478044 | E-mail: info@edithremmen.nl

Over mij

Iedereen heeft verschillende passies en beleeft passie anders. Voor de één is passie een flow ervaren of gewoon genieten en voor de ander is het hard werken. Passie is voor mij vergelijkbaar met een tweede natuur: dingen doen die je van nature heel leuk vindt en goed kan. Passie betekent voor mij het onaangename aangenaam maken en dat door middel van massages.

Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie begon het eigenlijk al te kriebelen. Mijn liefde voor masseren was geboren. Hier wil ik verder mee! De opleiding fysiotherapie heb ik dan ook niet voltooid, maar ik ben me gaan concentreren op het masseren. In de jaren daarna volgde ik diverse opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten, waaronder de opleiding tot sportmasseur bij het V.O.S. en de opleiding tot wellness masseur bij het N.G.S. .

Ik ben geboren in 1977, gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mijn eigen bedrijf Massage en Visagie by Edith Remmen bestaat, zoals al zegt, uit 2 delen.
Het masseren en de visagie.

Het laatste “de visagie”, houdt in dat u bij mij ook terecht kunt voor een mooie make-up bijvoorbeeld voor uw trouwen of feest. Maar ook make-up workshops behoren tot de mogelijkheden.

Massage Curriculum Vitae:

2009
2009
2008
2005
2004
2002

Wellness masseur NGS
Ayurvedische massage
Dynamische massage
Hotstone massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage

Trainings Centrum Annadal (T.C.A.)
Hanneke de Vries
KIOM
Shisei
Shisei
VOS